Een reactie plaatsen

Ook het Dorpsfeest verdient een derde bijdrage …

Velen waren afgelopen zondag aanwezig op de Dorpsdag in Elst. Eerder kreeg u al verslagen van :

Er was uiteraard ook plaats voor heel wat toffe optredens op het podium.

Al tijdens de wandeling bracht Accordeonclub VIOS de sfeer op het plein. Hun welverdiende pauze, na een eerste deel, viel samen met de aankomst van de wandeling, aangevoerd door de 15 muzikanten van Koninklijke Harmonie De Eendracht. De wandelaars konden daarna ook meegenieten van het tweede deel van het optreden van onze accordeonvirtuozen.

Na Vios was het tijd voor de eerste DJ’s van het Elsters DJ-collectief. Joske De Brouwer en Paul Van Vliet speelden als eersten hun lievelingsplaatjes. Ze werden afgelost door het jonge geweld van Metal Avenue. Deze jonge enthousiastelingen brachten, op hun geheel eigen manier, enkele erg bekende, maar ook minder herkenbare covers ten beste. Op muziek staat geen leeftijd, al werd hun optreden toch vooral gesmaakt door het jongere publiek.

Nog was het feest niet voorbij. Ook DJ’s Marnic De Cubber, Henk Van Hootegem en, last but not least, Ruben Hutse, toverden het Sint-Apolloniaplein om in een festivalplein … Even na tienen werd het feest, tot in de vroege uurtjes, verder gezet in jeugdhuis Rustica !

Veel respect voor de organisatoren. Omdat ik hen goed ken, weet ik, dat ze er veel voor over hebben gehad.
Ze doen Elst leven, elk jaar opnieuw, meerdere keren !

 

Plaats een reactie